Va d'esmenes i del llibre-bloc de la Mireia Galindo

Ahir barcelonada a la tarda. Sortint de Vic, primer cap a la Seu Nacional d'Esquerra a registrar les esmenes que va aprovar l'assemblea extraordinària del passat dimarts al vespre a Vic. En vàrem aprovar 33, al meu entendre masses, sobretot per que vàrem aprovar esmenes molt surrealistes que com a militant d'aquest partit em costen moltissim d'entendre. Però a aquestes alçades de procés congressual ja sabem que alguns la demagògia la venen a quilos, i dimarts passat gairebé es va arribar a suplicar amb llagrimeta per tal de que el proper 14 de Juny n'hi ha que puguin pujar a l'estrada del fòrum i disfrutin dels 3 minuts de glòria. Nota interna : Alguns confonen la glòria amb el poder.... sembla mentida a aquestes alçades.
Després de passar per Calàbria, cap a la Fundació Pi i Sunyer, ubicada en un edifici modernista espectacular, la 'casa Golferic' on vaig aconseguir trobar el llibre que em faltava per tal d'intentar acabar el projecte del màster d'anàlisi política sobre la llei electoral catalana.
I per acabar la barcelonada, cap a la llibreria Catalònia, a la presentació del llibre d'en Manel Riu i la Mir Roy, o el que és el mateix, el llibre nascut a partir del bloc de la Mireia Galindo . La sala plena amb molts blocaires com en Roi Marphille/Roca, , el Saül Gordillo, en Joan Safont, en Joan Arnés, en Jordi Gomara, o en propde40 (segur que n'hi havien molts més que no coneixo). L'acte fou presentat per la Mónica Lopez (no, ella no és la dona del temps) i en Francesc Mauri (sí, ell sí és l'home del temps), i acabà amb el sorteig de les famoses calcetes del pollet que tocaren a una noia (com no podia ser d'altra manera).

Comments

4 Responses to "Va d'esmenes i del llibre-bloc de la Mireia Galindo"

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit... dijous, 22 de maig del 2008, a les 13:25:00 CEST

Sí, Raül, hi havíem més, jo mateix assegut en primera fila al costat d'en Joan Arnés, que vaig parlar amb tu i et vaig saludar quan marxaves, hehehehe!!!!!

Va ser maco, especialment per nosaltres, Joan Safont, Roi Marphille, Joan Arnés i jo mateix que ens vam quedar acabant de petar la xerrada amb el Manel i la Mir a la porta de la llibreria Catalònia un cop tancada fins a gairebé les 10.00 del vespre.

Salutacions fraternals, company! ;-)

Raül Escobar i Presseguer ha dit... dijous, 22 de maig del 2008, a les 15:10:00 CEST

Benvolgut Jordi, ja he afegit la teva presència al post. Tenia pressa per tornar a la comarca, a la propera prometo queda-me a fer la xerrada !

Roi ha dit... dijous, 22 de maig del 2008, a les 15:27:00 CEST

Encantat d'haver-te conegut company osonenc!
amic Gomera, com que estaves tan calladet durant la presentació...;-) vaig disfrutar molt parlant amb tots vosaltres!
Salut!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit... divendres, 30 de maig del 2008, a les 21:13:00 CEST

Perdona Raül per no haver contestat abans; t'agraeixo que m'hagis incorporat a la llista dels blocaires que vam assistir-hi, malgrat que encara -pel que vaig saber després- hi havíem més, per exemple una rossa bastant guapeta que es fa dir "Yrun" ;.) Tanmateix no crec que sigui necessari que tornis a afegir més gent perquè segurament n'hi havíem molt més :-)

Per cert a la foto t'ha quedat molt visible el cap del Joan Arnés :-)

Bé, ja no sé si dir-li alguna cosa a en Roi perquè no sé si s'haurà posat els "comentaris de seguiment". En tot cas el saludo des d'aquí i bé, si estava tan calladet durant la presentació va ser perquè els presentadors de l'acte no paraven de xerrar que si no....

Salutacions companys
Jordi


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Arxiu

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)