ni blanc ni negre

O estàs a favor o estàs en contra... no s’hi val res més. Si hi estàs en contra, la bilis creua tots els recs sanguinis del cos fins que supura en forma d’escrits a blocs, comentaris, articles, etc... Si hi estàs a favor, igual! Tot i que primer t’has de disculpar per estar-hi, i acte seguit prou feina tens amb començar a desmentir les diverses informacions/desinformacions tòxiques que vagin apareixent.
És el que té governar i prendre decisions. És el que té treballar a peu de carrer i no en un despatx o una redacció de diari a 80 quilòmetres de distància.
I clar, no existeixen ni els grisos amb els seus fabulosos mil i un matisos. Doncs jo em resisteixo i em resistiré sempre a estar en un partit polític que jugui a tot blanc o tot negre. I això val per qualsevol tema, ni estic a favor de la tria “independència o mort”, ni molt menys de les diatribes ideològiques sempre radicalment en contra, de partits encallats en ideologies històricament poc democràtiques.
Contra el blanc o negre, trepitjar carrer, conèixer la realitat social i parlar amb la gent. Però sempre en positiu!!
P.S. Algú recorda el cas de les EBE ? ¾ del mateix d’aquests dies... i el resultat final?

Comments

4 Responses to "ni blanc ni negre"

JOSEP COMAJOAN ha dit... dimarts, 12 de gener del 2010, a les 23:17:00 CET

El resultat final, Raül, serà el mateix. D'aquí a quatre dies, els Cuní de torn ja s'hauran oblidat del tema. En tindran un altre per "devorar" (de fet, si no hi hagués el ple de demà, el de l'incendi d'Horta de Sant Joan pràcticament ja hauria eclipsat del tot el de l'empadronament de Vic).

Això pel que fa als mitjans i polítics de fora. El tema en sí, però, continua aquí, fent el seu camí. Jo que finalment vaig fer un vot de confiança per l'EBE, encara espero un balanç seriós i públic de com va anar el curs passat.

Raül Presseguer ha dit... dimarts, 12 de gener del 2010, a les 23:35:00 CET

Tens raó Josep, el dia a dia estressant no pot fer oblidar que cal fer balanços de la feina feta. Per cert, que el Joan Herrera monti el numeret demà a Vic no tindrà pas a veure amb cert tema que s'intenta passar ràpid de cert llamp i de cert foc que va acabar matant el meu amic Pau?

JOSEP COMAJOAN ha dit... dimarts, 12 de gener del 2010, a les 23:46:00 CET

No ho sé Raül... Potser ets una mica malpensat i una mica dur. Es pot estar d'acord o no amb en Joan Herrera, es pot ser la mar de crític amb els consellers Baltasar i Saura, tot el que vulguis, però numerets com tu dius que muntarà demà l'Herrera els monten quasi tots els partits, uns més que altres. En concret, ERC és dels que més, tot sovint. I no ho critico pas, només ho evidencio.

Iñaki Escudero Vázquez ha dit... dimecres, 13 de gener del 2010, a les 16:45:00 CET

Hola Raül, un parell de coses (no entraré a comentar el tema dels numerets que munten els partits, en Coma té raó, pel 13-D vaig quedar fart de numerets...):

1) Em podries aclarir el posicionament d'ERC a l'àmbit comarcal i nacional. A l'àmbit comarcal només he pogut sentir alguna declaració d'algun alcalde d'ERC. Hi ha posicionament comarcal?
A l'àmbit nacional vaig sentir també unes declaracions (poc coincidents amb l'equip de govern vigatà, per cert). Saps si hi ha cap altra declaració o posicionament oficial?
2) Diues que governar és prendre decisions. Em podries explicar quina és la decisió que ha pres l'equip de govern de Vic? Ho dic perquè fins el moment no hi ha cap document, informe, etc, que demostri què és el que realment volen fer. Només tenim unes rodes de premsa i entrevistes en les que s'afirmen coses que després es matitzen. Davant un anunci fet a una roda de premsa la resta de grups i associacions ens hem pronunciat. Estem desinformats? Doncs agrairia informació documental del que realment es pretèn fer.

T'asseguro que no tinc cap intenció d'entrar en polèmiques. La informació que et demano en aquests dos punts no és una conya, és que realment no la tinc. I pel que he pogut sondejar (quan al punt 2) ningú no la té.

Salut!


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)