Kosovo lliure !!

Per a un demòcrata, sentir a parlar de que una nació sense estat aconsegueix la seva independència democràticament, ha de ser un fet normal en la vida diària d’un món que es mou veloçment. Per a un demòcrata independentista és a més, una motivació més per continuar fent la feina del dia a dia. A vegades, observes i esperes impacient uns resultats que no acaben d’arribar, observes i desesperes com la maquinària propagandística del règim és capaç de silenciar la veu de milers de persones que reclamen un canvi en l’status quo actual. És per això, que el fet que el Parlament de Kosovo, democràticament, (amb una votació a mà alçada amb el 100% dels vots afirmatius) acabi de proclamar la seva independència i alhora la separació de la Gran Sèrbia, és un fet a aplaudir i alhora una esperança de que arribarà un dia en que la majoria social d’aquest país escollirà lliurement seguir el camí de Kosovo, de Montenegro, i qui sap si de Flandes, d’Escòcia, d’Irlanda o d’Euskal Herria.

Cal defensar la democràcia per sobre de tot, i denunciar als que no ho són. Com és possible que els dos grans partits espanyols demanin el no reconeixement d’un estat democràticament escollit !! Tanta por els hi fem ? Tanta por tenen a reconèixer la legalitat d’un procés d’emancipació nacional ? Espanya s’ha arrenglerat al costat de la gran Rússia de Putin, un exemple clar d’estat democràtic i de dret ... (Mapa dels països que reconeixeràn el kosovo)

Personalment, el Kosovo em porta molts records del viatge de l’estiu passat. De fet, en recordo les parets de la comissaria on ens va fer entrar un policia enrabiat i poc fotogènic. Però també en recordo els carrers convertits en gran basar, les samarretes de la UCK, els cartells donant gràcies als EEUU, la cafeteria Barcelona, l’aduana de les Nacions Unides i la tornada tot seguint un camió de la KFOR Hongaresa.

Comments

0 Responses to "Kosovo lliure !!"


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Arxiu

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)