Cap de setmana intens

Quan el bon temps comença a treure el cap, comencen a aparèixer caps de setmana plens d'actes diferents que fan que quadrar l'agenda sigui més complicat que desxifrar els enigmes de Lost. Aquest cap de setmana n'és un bon exemple.
Aquesta tarda a 2/4 de 6 s'inaugura a l'edifici del Sucre l'oficina d'acollida de l'Ajuntament de Vic, el resultat d'una feina ben feta pels dos regidors republicans de l'Ajuntament i que serà la primera oficina de Catalunya que funcionarà d'acord amb els criteris que marcarà la nova llei d'Acollida que s'ha d'aprovar proximament. 
Seguidament, comencen els actes commemoratius del 125é aniversari del naixement de Manuel Serra i Moret a les 18:30h al Museu de l’Art de la Pell amb la inauguració de l’exposició “Nació, democràcia i socialisme. Manuel Serra i Moret, un vigatà universal 1884-2009”, tot seguit, tindrà lloc una ofrena floral davant la casa natal de Manuel Serra i Moret, (Rambla del Passeig, 5) i per acabar  a les 19:30h, la Sala de la Columna de l’Ajuntament acollirà la conferència de Josep Termes. Resultarà si més no curiós, comprovar com algú intenta apropiar-se de la figura de Serra i Moret i en canvi d'altres que s'han passat molts anys recuperant i reclamant la figura n'han resultat apartats.
A les vuit del vespre al Centre Cultural de Folgueroles s'organitza una xerrada molt interessant sota el títol "La Catalunya solidària en temps de crisi" amb la presència del director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), l'Andreu Felip.
I per acabar el dia, a les 9 continuen les festes del Barri dels Caputxins de Vic amb el tradicional sopar de veïns.
Avui i dissabte també es pot seguir la setmana digital de Vic, la Eweek que aquest any inclou una fira tecnològica anomenada PLAY. Demà dissabte hi ha el segon taller de blocs, promogut per l'Osonosfera, una bona oportunitat per conèixer altres blocaires i preguntar sobre tot alló que desitges saber sobre blocs i altres ginys tecnològics, el matí a l'eweek comptarà amb la presència d'en Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.
Dissabte a la tarda continuen les festes del barri dels Caputxins amb petanca i castells de sorra. A les 7 es fa la gimcana del Projecte educatiu de la ciutat (PEC). Els que sigueu de Vic i hagueu vist uns curiosos dibuixos al terra, podreu saber què són els recorreguts escolars de la ciutat demà dissabte.
Dissabte al vespre dos bons concerts. El primer, dins les festes dels Caputxins serà el concert de piano i gralla que es farà a 2/4 de 10 a la parroquia de la Divina Pastora. Aquí podeu veure un video del magnífic concert que van oferir la passada setmana a la catedral de Vic.
El segon concert és els dels MANEL. Aquest dissabte a partir de 2/4 de 12 al rockòdrom dels Hostalets de Balenyà una de les noves sensacions del panorama musical català.

Comments

2 Responses to "Cap de setmana intens"

Josep Comajoan ha dit... divendres, 8 de maig del 2009, a les 9:17:00 CEST

"En canvi d'altres que s'han passat molts anys recuperant i reclamant la figura n'han resultat apartats". Aquí m'he perdut, Raül, suposo que per desconeixement meu, però la meva curiositat em perd: a què (o qui) et refereixes?

Raül Escobar i Presseguer ha dit... divendres, 8 de maig del 2009, a les 10:01:00 CEST

Bon dia Josep,
Avui que es compleixen els 25 anys del pullitzer a woodward i bernstein.... podriem fer periodisme d'investigació ;-)... com bé saps fa uns anys es donaven uns premis serra i moret, donats per una organització, que es van deixar de donar per uns motius concrets ...


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)