El primer de l'any

El primer post de l’any ... si ja ho sé vaig molt tard. Però és el que té fer vacances per Nadal, que comences a fer coses endarrerides i després s’acaba el Nadal sense que ni l’hagis olorat. I a sobre sense temps per fer ni un post. O sigui que aquest post és un resum de moltes coses. La primera és que a la secció local no ens ha tocat la loteria ... si, la loteria espanyola ... un altre any serà ... com tots ....
La segona és la constatació que a Vic, els Reis Mags ja són reis de debò. De fet, ja ho són des de l’any passat, però aquest any puc dir que tota la comitiva dels Reis ja és una comitiva de debò. Sembla una obvietat però a vegades aquestes són les que menys es tenen en compte ... I ja que són de debò, i encara que ja hagin passat doncs als reis sols se’ls hi pot demanar la república !! O que es jubilin, com fan les JERC.
Per cert, dilluns vaig anar al Ple de l’Ajuntament. El primer i últim ple de l’any al que crec que podré anar per culpa dels horaris. Va bé anar-hi de tant en tant per veure com és mouen els regidors i regidores. Podríem treure’n varis titulars : “La PxC no condemna la violència d’ETA” (motiu d’il·legalització segons la Llei de Partits ??) o “l’Alcalde de Vic combatrà les idees de la PxC” o “Les 30 preguntes o com arribar a l’Afganistan sense morir en l’intent” . Crec que cal destacar el lamentable to agressiu/rabiós/mitinero de l’Anglada, a imatge i semblança de moltes de les preguntes del seu grup. Si al congrés dels diputats de Madrid donen premis al millor orador, al millor tracte amb la premsa, etc ...... el Fuentes de la Plataforma guanyaria de llarg el de la pitjor pregunta : Com es pot demanar per la ubicació d’un centre de culte i parlar en la mateixa pregunta de que Vic és un cultiu de yihadistes i terroristes d’Al-Qaeda que són enviats a l’Afganistan ?? Demaneu-ho a en Fuentes i l’Anglada.
Podeu veure un resum més seriós del ple al vídeo del 9TV.
Tothom es queixa de que el ple es fa llarg amb tantes preguntes a voltes inoportunes i inútils; però observo que tothom es queda fins el final. Serà pel morbo ??
Per últim, demà dijous organitzem la presentació d’un llibre. Es titula ‘Disculpin les molèsties’ de Xavier Vendrell , vicesecretari general d’Esquerra i el podreu seguir a la llibreria la Tralla a les 19.30h. Suposo que és fàcil presentar a la persona, però sols diré que es fa difícil explicar el creixement o el desenvolupament de l’independentisme de fa 20 anys fins ara sense parlar de qui és o millor dit que representa la figura d’en Xavier Vendrell.

Comments

0 Responses to "El primer de l'any"


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)