Keep Walking Brazil

Brasil, país emergent, també als comercials de tot el món.

El problema de Monty Hall

Suposa que ara estàs a un programa, i et deixen triar tres portes: Darrere una, hi ha un cotxe; darrere de les altres, cabres. Tries una porta, per exemple, la número 1, i el presentador, que sap què hi ha darrere les portes, obre una altra porta, per exemple, la 3, que té una cabra. Després et diu: "Vols canviar a la 2?" Hi surts guanyant canviant el que havies triat?

No sempre el que sembla més evident, és la opció més satisfactòria. Visca la probabilitat!


I el 2019?

Microsoft, o com serà el mon de la informàtica el 2019. Si Microsoft és capaç de fer algo així, imagineu que podria arribar a fer Apple....


Pepsi VS CocaCola

La guerra Pepsi vs Coca-Cola sempre ha deixat grans anuncis. El darrer, el de Pepsi, que va haver de lluitar contra el patrocini de Coca-Cola del mundial de futbol de Sud-Àfrica.
Malgrat l'espectacularitat, em quedo amb els dos següents anuncis, més antics, més senzills, però molt millors.



Bring it to life

Les marques de cervesa són darrerament una font inesgotable d’anuncis molt treballats. Guinness és una de les que més es gasten en anuncis i campanyes espectaculars. La darrera, de 2009, la campanya “Bring it to life” (web)

Per fer l’anunci, es contractà a l’escenògraf Grant Major, guanyador d’un Òscar pel Senyor dels Anells. Algunes dades de l’anunci: 3 mesos de preparació abans de rodar, 45 dones cosint l’herba artificial durant 6 dies, rodatge al Canadà, Nova Zelanda i les illes Fiji. Glaceres de més de 8.500 metres, temperatures de -30º, etc...
Tot per crear un anunci èpic, per crear una campanya sorprenent, que ilustrès gràficament la creació de la vida i l’energia i ho relacionès amb la passió per una marca.

Greenpeace 40 anys

Per celebar el 40è Aniversari de Greenpeace, Gorgeous Produccions ha creat un vídeo molt intuïtiu del que han suposat les accions de l'ONG aquests darrers 40 anys.
Agència: DDB Paris.

To fly. To save

TOtes les campanyes, tenen les seves anti-campanyes. I aquesta, no podia ser menys.
La parodia d'EasyJet de l'anunci de British Airways "To Fly. to Serve".
Com bé diuen, no ens cal pintar als alerons de la cua dels avions el nostre slogan, ja que val diners.

To fly. To serve

La que havia estat "l'aerolínea favorita del món", i que un dia va fer caure la Union Jack de l'aleró de l'avió, crea una campanya per remarcar el seu origen 'imperial', ara fa 90 anys, i cobrir els quatre punts cardinals de l'imperi Britànic.
Desprès dels atemptats de l'11S i d'una vaga de treballadors de cabina que va durar 18 mesos, British intenta renéixer tot començant un nou capítol que inclou una nova marca "To Fly. To Serve" al costat de l'escut d'armes de la companyia.
És la campanya publicitària més important (23 milions d'€) de British Airways en els darrers 10 anys.

Campanya interactiva contra les drogues

Vídeo interactiu creat per l'Agència "Bocca Copenhaggen" per a la companyia d'autobusos danesa Movia, per tal de promoure la responsabilitat envers la beguda i els efectes de les drogues.
Per a veure'l cal entrar a la web de la campanya  http://www.byturen.com/  i començar a moure el cursor per sobre el vídeo.

MI5 al metro

L'MI5, el servei secret britànic al servei de Sa Majestat la Reina, té problemes per trobar nous agents secrets. Per això ha decidit que també es poden buscar agents a les andanes del Metro.
És així com devien reclutar James Bond?

That calls for a Carlsberg

Nova campanya de Carlsberg "That calls for a Carlsberg", produïda per l'Agencia Fold 7, London
Dues de les proeses més importants aconseguides per l'home, unides per una cervesa danesa.
La campanya es va complementar amb canvis a l'envàs, actualització de la identitat visual i implementació de la campanya a més de 140 països.



I el making off de les dues....

The Iron Lady

Una altra peli pels malalts de la ComPol

Detox i Twitter

A principis de setmana vèiem la campanya de Geeenpeace contra Adidas i Nike. La campanya va basar part de l’estratègia en una campanya via twitter inspirada en “Twitter Job Hustle”. Greenpeace va encoratjar la gent a unir les seves protestes online deletrejant D-E-T-O-X a les comptes Twitter de Nike Soccer, Nike Store i Adidas.
Òbviament, un redisseny digital com aquest requereix d’una coordinació amb quatre amics més, així que greenpeace va donar instruccions de com fer aquesta protesta. Veieu el vídeo.

Twitter Job Hustle from Wonder Years on Vimeo.

Debat Empresa 2.0

Demà dijous 3 de Novembre tindrà lloc un debat sobre la presència de les xarxes dins el món empresarial. És un nou 'divertimento' del grup de l'Osonosfera, que des de fa uns anys remou la xarxa social osonenca buscant introduir les xarxes socials a llocs tant diversos com la política, les escoles, les biblioteques i ara les empreses.
El debat es farà a les 8 de la tarda al VIT, al Recinte firal del Sucre i comptarà amb la presència de representants de Yslandia, Banc de Sabadell, Carol Bruguera i Gaufix.net, amb Hugo Pardo de moderador de l'acte.
No us ho podeu perdre!

            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)