2a Trobada de l'Osonosfera


Aquest divendres tindrà lloc la 2a trobada de l'osonosfera. Aquest any l'osonosfera eixampla l'horitzó i s'amplia a la comunitat twittaire osonenca. Com diria algú, l'osonosfera ho és tot, ja sigui en forma de bloc, de piulada twittaire o fent facebocades dia rera dia.
Per això aquest divendres 19 de Juny ens trobarem tots a la Biblioteca Antoni Pladevall del Centre Cultural Can Costa i Font de Taradell. Comptarem amb la presència del sempre recomanat Saül Gordillo, i de la Trina Millan, presidenta de l'associació stic.cat. Parlarem de blocs, de twitter i del que faci falta, i alhora debatrem i farem un balanç conjunt d´allà on sóm i d'on volem arribar.

Tot seguit, i com no podia ser d'altra manera, farem el sopar d´aniversari al Restaurant Font Gran de Taradell (us hi podeu apuntar aquí). Vinga doncs, a que espereu osonosfèrics?

YES WE CAT


"formeu l'escamot dels soldats de la llibertat que sols un bes pot fer presoner,
formeu l'escamot dels que trenquen les reixes i res no pot fer caure si no un altre bes,
formeu l'escamot dels soldats de vanguarda, per a què el primer bes us sigui donat als primers"

i demà... a votar!

La Campanya va començar fa 15 dies a Sant Vicenç dels Horts, al poble on l'Oriol és regidor, i va acabar anit a Girona. 15 dies sense parar per fer arribar la veu d'Esquerra i de l'Europa dels Pobles-Verds arreu dels Països Catalans. Demà cal anar a votar i fer sentir la nostra veu alta i clara.
I si encara no ho teniu clar i voleu reflexionar-hi una estona més, mireu-vos el video de l'espoli fiscal i el pla obama. Més clar, l'aigua...



Oriol Junqueras

Sovint es poden dir moltes coses d'un candidat. De l'Oriol en podria dir bastantes, és una persona senzilla, afable i la seva proximitat el diferencia de molts i molts candidats fins al punt que s'allunya del típic candidat o polític d'avui dia.
Se m'acabarien els objectius, però he pensat que la millor manera de conèixer una mica més l'Oriol és veient aquests dos videos que el defineixen a la perfecció.



per la plena igualtat de drets!

Volem una Europa més democràtica i més plural. Les polítiques que es portin a terme des de les institucions i administracions de la UE s'han d'elaborar a partir del coneixement de la situació real de totes les dones i els homes, i han d'incloure accions i objectius dirigits a assolir la plena igualtat d'oportunitats real. Per això cal seguir avançant per assegurar els drets fonamentals dels col·lectius més perjudicats fins a dia d'avui com els gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. Cal poder garantir una plena normalització social.

Calen Polítiques transversals en assumptes de gènere a tots els nivell polítics de la institució europea. S’ha de promocionar la igualtat de gènere a les polítiques de veïnatge europeu, implementar mesures per evitar desigualtats de gènere en l'àmbit educatiu i laboral, facilitant l’assoliment a tots els països membres la conciliació laboral amb la vida privada. Ens cal reforçar la democràcia paritària, amb més accions decidides per incrementar la participació social i política de les dones i la seva presència a les institucions de la UE. Cal afavorir la inclusió de l'orientació sexual com a punt explícit de la Declaració Universal dels Drets Humans.

En definitiva, cal continuar treballant tots plegats per una Europa de dones i homes lliures i iguals, una Europa justa i tolerant, una societat moderna i respectuosa, però alhora exigent i gelosa dels seus drets.


Participació electoral



Per un servei europeu d'ocupació!

L’actual conjuntura política i econòmica urgeix a la internacionalització de l’economia catalana i la creació d’ocupació. L’economia catalana requereix instruments que permetin reduir l’atur i millorar la formació dels treballadors.

Cal que la UE es posi d’una vegada a la feina i comenci a legislar sobre aquells temes que afecten directament als treballadors, amb polítiques que ajudin a fer desaparèixer la crisi i no l’augmentin com fins ara.

Cal una homogeneïtzació dels marcs laborals en l’àmbit europeu, a l’alça, per a que la mobilització dels treballadors entre estats no pugui arribar a comportar competències deslleials entre països. Per això Esquerra planteja la creació d’un Servei Europeu d’Ocupació que coordini l’oferta i la demanda a nivell comunitari a més d’informar sobre els marcs de contractació laboral dels estats.

Fem que Europa pari l'espoli fiscal !

L’actual dèficit fiscal dels Països Catalans és un llast importantíssim per a la nostra economia i per al benestar social dels Ciutadans de Catalunya, les Illes i el País Valencià. Un esforç fiscal insostenible que no té semblança a Europa. A més a més la política d’inversions i desenvolupament propiciada pel govern espanyol de torn no crea riquesa als territoris sinó que n’accentua una dependència que engreixa encara més el centralisme jacobí de l’estat.

Cal parar aquesta sagnia constant que afecta els Països Catalans, i Europa és un bon lloc per començar. Sols cal mirar les xifres per veure que totes les comparacions van en contra nostre. El land més ric d’Alemanya contribueix amb un 4,5% del seu PIB al govern federal tal i com va apuntar la sentència del Tribuna Suprem Alemany. Si comparem, el País Valencià contribueix amb un 8%, el principat de Catalunya amb un 11% i les illes bat tots els rècords haguts i per haver amb un 14% del seu PIB.

Cal denunciar aquesta anomalia a Europa tot cercant complicitats. La UE ha de saber que Espanya asfixia la nostra nació i els nostres ciutadans, empreses, treballadors, estudiants universitaris o malalts que necessiten suport als hospitals o prestacions socials. És per això que Esquerra de la mà de l’Oriol Junqueras plantejarà en la propera legislatura europea que la UE fixi uns criteris comuns sobre quin ha de ser l’esforç fiscal que ha de fer cada territori respecte els seus estats.

            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)