Un bon amic s'incorpora al projecte d'Esquerra Vic

Aquest dimecres ha estat un bon dia per la secció local de Vic.

Avui hem iniciat públicament un nou projecte que volem compartir amb molts vigatans i vigatanes. Segurament, la lògica de partits fa que aquests es cloguin en una closca incapaç de ser penetrada per ningú que no sigui militant. Aquest fet és el que, al cap i a la fi, fa que la ciutadania percebi els partits polítics com a organitzacions allunyades cada vegada més dels problemes reals dels ciutadans.

És per això, i en una societat com la vigatana encara més, que Esquerra Vic vol obrir el seu nou projecte a tota aquella ciutadania que es considera d’esquerres i que alhora vol un sostre nacional molt més elevat. A tota aquella ciutadania que creu que una nova manera de veure i fer política és possible. Una política transparent, ideològicament coherent i que respecti als ciutadans i a la ciutat.

Deia que iniciàvem públicament un nou projecte i ho hem fet anunciant la primera incorporació pública com és la d’en Joan Ballana. Una incorporació que no és la única, ja que de fet són ja una mitja dotzena les persones que s’han afegit a aquest nou projecte, ja sigui en forma de col·laboradors, nous militants o militants inactius que han passat a una activitat més plena.

En Joan no és només una bona persona, un enamorat de Vic i un bon referent, és també un bon amic amb qui he compartit moltes estones i fins i tot alguna incursió en una comissaria al bell mig del Kosovo. I és per això que m’enorgulleix poder haver estat al seu costat en un dia tant especial, i poder treballar colze a colze amb ell a partir d’ara. Amb ell, amb els membres de l’executiva local i al costat dels dos regidors, iniciem un nou projecte al qual tots i totes hi esteu convidats. Ens hi trobem?


Reaccions a Osona.com, Esquerra Vic, Avui, El9Nou(1a), El9Nou(2a)3cat24,

Directe.cat, El Ter.net, post del propi Joan Ballana,

Foto de l'Adrià Costa (publicada a osona.com)

Roda de Premsa amb Joan Puigcercós

Demà dimecres 25 de Març, Esquerra Vic organitza una roda de premsa amb el president del partit, Joan Puigcercós, per tractar varis temes d'actualitat.
Serà a les 17.30h al local d'Esquerra Vic. 
Una roda de premsa oberta a tothom i on tots els lectors i blocaires hi esteu convidats.

L'any del Patí Vic!

A la fi, un dels millors equips d’hockey del moment ha aconseguit el primer títol, una copa del rei del país veí, aconseguida amb esforç i suor, ni més ni menys que guanyant consecutivament a l’actual campió (Noia), a l’amfitrió (Liceo) i al gran favorit (Barça).

Una gran gesta per un equip humil que porta uns anys fent la feina molt bé. Amb la cantera i amb l’encert d’uns grans fitxatges que s’han convertit en estrelles jugant setmana rera setmana a l’Olímpic de Vic. L’any vinent ja veurem que passarà, el Barça ja ha tret el talonari i ha fet de les seves, però de moment aquest ja és l’any del Club Patí Vic, i el que queda!

Queda encara una final a 8 de la lliga europea de campions a Bassano (3a consecutiva pel Vic) on segurament el Follonica, el Liceo i altre cop el Barça aparten el Vic del triomf més buscat... i queda encara per decidir la lliga espanyola (sí és que se’n pot dir així...) on segurament altre cop el Liceo i el Barça esperen el Vic per decidir el títol. Aquest any tots els títols d’hockey passen per Vic.

Felicitats Club Patí Vic! Anem a pel següent títol!

Junqueras en estat pur (II)

12 minuts per emocionar-se amb la història...

Junqueras en estat pur (I)

Rubianes


            La cara B del Bloc
Follow Me on Pinterest

Seguidors

Etiquetes

Adidas (1) Albània (2) anuncis (4) Apple (1) augmentada (1) Barça (4) BEI Vilanova (1) Benach (1) Blocs (33) blogger (1) Bòsnia (3) Brasil (10) Brazil (1) British Airways (1) Brussel·les (3) Calaix de sastre (7) Campanya Electoral (39) Carlsberg (1) Castells (8) Catalunya (48) Catosfera (4) CiU (5) CocaCola (3) Companys (3) Comunicar (2) Conflent (3) Cooperació (1) crisis (1) Croàcia (1) Cuba (1) Drogues (1) Duran i LLeida (1) e-week (1) EasyJet (1) Economia (2) EEUU (73) Eleccions (7) ElectionCenter (61) Escòcia (1) Esquerra (112) Estònia (4) ETA (1) Euskadi (5) Facebook (3) Federer (1) Finlàndia (3) Flandes (3) fotos (1) França (6) Gillette (1) Girona (1) Google (2) Grècia (1) Greenpeace (5) Guinness (2) Heineken (1) història (2) Independència (3) Internet (2) IPhone (1) Irlanda (1) Itàlia (2) JERC (6) Jordan (1) Jordi Font (1) Junqueras (12) Kosovo (4) Llei Electoral (1) Llibres (3) Londres (5) López Tena (1) Macià (2) Màster (1) McCain (5) McDonalds (1) Messi (1) MI5 (1) Microsoft (1) Montenegro (9) Natura (2) Nike (1) Nixon (1) Nova Zelanda (1) Obama (14) Olimpic (4) Osona (13) osonosfera (3) Païs Basc (1) Palestina (2) Patxi Lopez (1) Pepsi (1) Personatges (24) Política Catalana (40) Probabilitat (1) PSOE (1) Puigcercós (12) Rubik (1) Rugby (2) Rússia (6) Sagals (2) Sérbia (3) Sin Feinn (1) Sistema Electoral (3) Social Media (7) Suècia (3) SuperBowl (3) Tatcher (1) TheGuardian (1) Twitter (2) Viatges (47) Vic (84) Vimeo (7) viral (2) Volkswagen (3) YouTube (62)